Ajankohtaista

Ensimmäiset jäähyväiset dinodieselille

Asetimme kunnianhimoiseksi tavoitteeksi luopua 2021 vuoden alkuun mennessä kokonaan fossiilisesta dieselistä. Täten toimme vuoden alussa kaikille asiakkaille mahdolliseksi valita merkittävästi ympäristöystävällisemmän uusiutuvan polttoaineen. Kiitos asiakkaiden aidon halun tehdä muutoksia tänään, eikä vasta 2030 luvulla, tankataan ensimmäinen kuorma-auto jo kokonaan Neste MY uusiutuvalla dieselillä.

Haemme kuljettajia ja terminaalityöntekijää

YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJA:

Haemme ammattikuljettajia töihin. Kokemus elintarvikealalta on eduksi ja kuljetusalalta välttämätöntä. Vaatimuksena E -ajokorttiluokka, digipiirturikortti sekä kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys suoritettuna. Pääkaupunkiseudun maantieteellinen osaaminen ja kokemus alueella liikkumisesta raskaalla kalustolla katsotaan eduksi, sillä kuljettajatarpeemme kohdistuu suurelta osin Kouvola – PK-seutu liikenteeseen.

 

Töitä teemme viikon jokaisena päivänä ja kaikkina vuorokauden aikoina, sääolosuhteista riippumatta. Kuorman lastaamme ja puramme itse. Toimialan luonteeseen kuuluvat nopeat muutokset ja tilausrytmi. Kuljetettavat tuotteemme ovat lämpötilasäätelyä vaativia elintarvikkeita ja täten myös kuljetuskaluston siisteydestä huolehtiminen on osa työnkuvaa. Palkkaus tietysti työehtosopimuksen mukainen (toteutunut verotettava ansio kuljettajillamme n. 35-45 k€ vuodessa).

 

TERMINAALITYÖNTEKIJÄ

Haemme elintarviketerminaaliimme työntekijää saapuvien ja lähtevien tavaravirtojen käsittelyyn. Työssä menestyminen ei vaadi aiempaa kokemusta alalta, mutta reipas asenne ja halukkuus oppia ovat välttämättömiä kokonaisuuden haltuun ottamiseksi. Työtä tehdään yhdessä vuoroesimiehen ja terminaalissa asioivien kuljettajiemme kanssa ja työn suorittaminen on ajoittain kohtalaisen fyysistä. Työaika su-to klo 17:00 - 01:00 välisenä aikana ja työskentelytilana pääsääntöisesti jäähdytetty kylmävarasto. Esitä palkkatoiveesi työhakemuksen yhteydessä.

 

Lisätietoja voit tiedustella Jussi Saukkoselta, p. 045-3119547
Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jussi.saukkonen@kuljetussaukkonen.fi 30.11.2018 mennessä.

TÖITÄ AJONEUVON KULJETTAJILLE

Kuljetustarpeen kasvun myötä ja kesälomakauden lähestyessä on taas aika uusille rekrytoinneille. Haemme ammattikuljettajia töihin. Kokemus elintarvike- ja kuljetusalalta on eduksi, mutta myös työuran alkutaipaleella oleville mahdollistamme kehityksen kohti rautaista ammattiosaamista kuljettajan työssä. Vaatimuksena CE -ajokorttiluokka, digipiirturikortti sekä kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys suoritettuna.

 

Töitä teemme viikon jokaisena päivänä ja kaikkina vuorokauden aikoina, sääolosuhteista riippumatta. Kuorman lastaamme ja puramme itse. Työskentely meillä onkin mukava sekoitus reipasta liikuntaa kuorman parissa ja istumatyötä ohjaamossa. Tyypillinen kuljettajan työviikko muodostuu 2-4 työvuorosta. Palkkaus tietysti työehtosopimuksen mukainen. Kuljetettavat tuotteemme ovat lämpötilasäätelyä vaativia elintarvikkeita ja täten myös kuljetuskaluston siisteydestä huolehtiminen on osa työnkuvaa.

 

Lisätietoja voit tiedustella Jussi Saukkoselta, p. 045-3119547
Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jussi.saukkonen@kuljetussaukkonen.fi 30.4.2018 mennessä.

Haemme kahta ajoneuvon kuljettajaa

Eläköitymisen ja opintovapaiden vuoksi kuljettajatiimistämme vapautuu kaksi paikkaa. Toimintamme luonteeseen kuuluu vuorotyö eli teemme töitä viikon jokaisena päivänä ja kaikkina vuorokauden aikoina. Pääasiallisena toimintaympäristönä elintarviketeollisuuden kuljetukset raaka-aineiden toimittamisesta aina valmiiden tuotteiden jakeluun.

Toivomme Sinulta ammattikuljettajan kokemusta elintarvikealalta ja logistiikka-alan tuntemusta. Kuljettajamme toiminta on tärkeä osa palveluketjuamme, joten vaadimme kyvykkyyttä toimia asiakasrajapinnassa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ edellyttää vähintään C-korttia, digipiirturikorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä. Työehtosopimuksen mukainen palkkaus.

Lisätietoja voit tiedustella Jussi Saukkoselta, p. 045-3119547
Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jussi.saukkonen@kuljetussaukkonen.fi

 

Haetaan terminaalin vuoroesimiestä ja ajoneuvon kuljettajaa

Haemme Kuljetus Ilkka Saukkonen Oy:lle osaavaan tiimiimme asiakaspalveluhenkistä ajoneuvon kuljettajaa sekä terminaalin vuoroesimiestä.

 

Ajoneuvon kuljettaja:

Toimenkuvaan kuuluu elintarvikekuljetusten vaihtelevat jakelutehtävät. Kyseessä on vuorotyö.

Toivomme Sinulta ammattikuljettajan kokemusta elintarvikealalta ja logistiikka-alan tuntemusta. Kuljettajamme toiminta on tärkeä osa asiakaspalveluketjuamme, joten positiivinen ja joustava asenne katsotaan eduksi.

Työ edellyttää vähintään C-korttia, digipiirturikorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä.

 

Terminaalin vuoroesimies:

Pääasiallisena tehtävänä on saattaa terminaaliin saapuvat tuotteet valmiiksi jakelua varten, suorittaa tarvittava dokumentointi ja tarpeen mukaan ohjata palvelutuotantoa työvuoron aikana. Työvuoro on iltatyötä. 

Edellytämme kokemusta elintarvikelogistiikasta, hyvää tietoteknistä osaamista ja Kaakkois-Suomen maantieteellistä tuntemusta. Varastotrukkien käsittelytaidot katsotaan eduksi.

Työ edellyttää vähintään CE-korttia, digipiirturikorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä.

 

Tarjoamme kokoaikaista työsuhdetta perheyrityksessämme sekä itsenäisiä ja vaihtelevia työtehtäviä. Työt alkavat oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja voit tiedustella Jussi Saukkoselta, p. 045-3119547

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen jussi.saukkonen@kuljetussaukkonen.fi

Kuljetustilausten uudet yhteystiedot 1.10.2016 alkaen

Arvoisa asiakas ja yhteistyökumppani. Olemme uudistaneet kuljetustilausten käsittelyä organisaatiomme sisällä sekä selkeyttäneet tilausten vastaanottoa. 

1.10.2016 alkaen pyydämme tekemään kuljetustilaukset ensisijaisesti seuraavin yhteyksin

Sähköpostilla: tilaukset@kuljetussaukkonen.fi

tai

Puhelimitse: 0400 585 646

Sähköpostitilauksen meillä vastaanottanut henkilö vahvistaa aina tilauksen saapumisen henkilökohtaisesti paluuviestillä.

Yhdistelmäajoneuvon kuljettajalle töitä tarjolla

Haemme Kuljetus Ilkka Saukkonen Oy:lle osaavaan tiimiimme asiakaspalveluhenkistä yhdistelmäajoneuvon kuljettajaa.

Toimenkuvaan kuuluu elintarvikekuljetusten vaihtelevat jakelutehtävät. Kyseessä on vuorotyö.

Toivomme Sinulta ammattikuljettajan kokemusta elintarvikealalta ja logistiikka-alan tuntemusta. Kuljettajamme toiminta on tärkeä osa asiakaspalveluketjuamme, joten positiivinen ja joustava asenne katsotaan eduksi.

Työ edellyttää CE-korttia, digipiirturikorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä.  

Tarjoamme kokoaikaista työsuhdetta perheyrityksessämme sekä itsenäisiä ja vaihtelevia työtehtäviä. Työt alkavat mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit tiedustella Jussi Saukkoselta, p. 045-3119547

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jussi.saukkonen@kuljetussaukkonen.fi

 

Sivut