Haemme kuljettajia ja terminaalityöntekijää

YHDISTELMÄAJONEUVONKULJETTAJA:

Haemme ammattikuljettajia töihin. Kokemus elintarvikealalta on eduksi ja kuljetusalalta välttämätöntä. Vaatimuksena E -ajokorttiluokka, digipiirturikortti sekä kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys suoritettuna. Pääkaupunkiseudun maantieteellinen osaaminen ja kokemus alueella liikkumisesta raskaalla kalustolla katsotaan eduksi, sillä kuljettajatarpeemme kohdistuu suurelta osin Kouvola – PK-seutu liikenteeseen.

 

Töitä teemme viikon jokaisena päivänä ja kaikkina vuorokauden aikoina, sääolosuhteista riippumatta. Kuorman lastaamme ja puramme itse. Toimialan luonteeseen kuuluvat nopeat muutokset ja tilausrytmi. Kuljetettavat tuotteemme ovat lämpötilasäätelyä vaativia elintarvikkeita ja täten myös kuljetuskaluston siisteydestä huolehtiminen on osa työnkuvaa. Palkkaus tietysti työehtosopimuksen mukainen (toteutunut verotettava ansio kuljettajillamme n. 35-45 k€ vuodessa).

 

TERMINAALITYÖNTEKIJÄ

Haemme elintarviketerminaaliimme työntekijää saapuvien ja lähtevien tavaravirtojen käsittelyyn. Työssä menestyminen ei vaadi aiempaa kokemusta alalta, mutta reipas asenne ja halukkuus oppia ovat välttämättömiä kokonaisuuden haltuun ottamiseksi. Työtä tehdään yhdessä vuoroesimiehen ja terminaalissa asioivien kuljettajiemme kanssa ja työn suorittaminen on ajoittain kohtalaisen fyysistä. Työaika su-to klo 17:00 - 01:00 välisenä aikana ja työskentelytilana pääsääntöisesti jäähdytetty kylmävarasto. Esitä palkkatoiveesi työhakemuksen yhteydessä.

 

Lisätietoja voit tiedustella Jussi Saukkoselta, p. 045-3119547
Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jussi.saukkonen@kuljetussaukkonen.fi 30.11.2018 mennessä.